E, odakle da počnem? :-)
Ovako...
Soba mi je dosta velika, ali nema mnogo stvari u njoj zato što mi je tako lakše za održavanje, a i zato što volim da imam prostora za đuskanje. Tri zida i plafon su bele boje, a četvrti zid je crvene i to ona krv crvena boja. Na ovom zidu mi je sestrina drugarica (koja je završila dizajnersku i obožava da crta grafite) ispisala ogromnim slovima nazive moje tri omiljene grupe (Evergrey, Metallica i Alogia). Ova slova su crna, a oivičena su srebrnom bojom. Ovo je radila uljanim bojama tako da fenomenalno izgleda. Krevet mi je ogoman trosed na razvlačenje, koji je crvene boje. Nervira me što svako veče i jutro moram da ga sklapam, ali šta je tu je. U sobi imam orman gde stoje sve moje stvari i dve police. Na jednoj (zidnoj) mi stoje knjige za školu i Lagunina, Deretina i Alnari izdanja, koja čitam kada imam vremena, a stoje i neki mamini i tatini klasici. Na drugoj polici mi stoji računar, mini linija, puno sveća, kasete (da, još uvek čuvam kasete) i cd-ovi i tri rama (sa zajedničkom slikom mame i tate, jedna moja i jedna sestrina). Ova polica nije klasična polica, više je kombinacija radnog stola i police, a inače je ručni rad moga oca. U sobi takođe imam jedno ogromno ogledalo pošto obožavam da se ogledam i ono se nalazi pričvršćeno na vratima koje vode ka mom kupatilu. Ispod prozora mi se nalazi radijator pošto u kući imamo centralno grejanje, a zavese nisu ništa specijano. Standardne zavese. Tv nemam u sobi zato što ima tv karticu u kompu.
Imam parket u sobi i neki šereni tepih braon nijansi. E, da imam i dva staklena stočića u sobi čisto da imam gde da stavim grickalice ili čase kada mi dođe društvo. Jedno vreme sam imala i svoj telefon, ali mi je ispao dok sam se šetkala po sobi i jadan je doživeo potres mozga i od tada više ne funkcioniše.
Mislim da je to sve.