E pa ja inače wodim dnewnik,pa ću samo prepisati šta inače pišem u njega ...ewo od danas
Ok,danas počinjem sa dnewnikom,ali stwarno xP...
Ok pre par dana RAJKO (gowno) mi je podmetnuo nogu na fizičkom,i to dan pre krosa!
Otišla sam kući,pa kod doktora i skoro sam dobila gips!
Uglawnom...Za 1. maj mi i nije bilo lepo ...Dok su se swi zabawljali ja sam morala da sedim :s.
A Jowana,Sanja,Sara,Nikola,Diša,Basta i ostali su išli u Šikaru ((((...
E da...OMG!!!Dobiću mačkaaaaa ))))...weeeeeeeee!))))yowe se Asti ...Ima puno pehara,i jako mi je weeeep ...Jedwa čekam!
I jedwa čekam da kupim pufnice ...Prwo ću kupiti crnu i belu da mi se slažu uz torbice ...
Moa Jowana se totalno zaljubila u Erique iglesiasa!Omg...malo je glupo zato što je on celebrity,a ona je...just a girl =(...
otkad se ne druži sa Sanjom,swa je u swom swetu :s...msm druže se one,ali sad je Sanji Sara BFF :s...I žao mi je Jowane =(,,,Ali nema weze ja ih wolim puno xP...swe tri...
E da...i uskoro dobijam nowi mob =)weeeeeee=)...
Ali ja ću ga možda prodati jer je samsung,a ja 'oću nokiu xD...
Odo ja sam....Byeeeeeeeee =)!
Ok,danas počinjem sa dnewnikom,ali stwarno xP...
Ok pre par dana RAJKO (gowno) mi je podmetnuo nogu na fizičkom,i to dan pre krosa!
Otišla sam kući,pa kod doktora i skoro sam dobila gips!
Uglawnom...Za 1. maj mi i nije bilo lepo ...Dok su se swi zabawljali ja sam morala da sedim :s.
A Jowana,Sanja,Sara,Nikola,Diša,Basta i ostali su išli u Šikaru ((((...
E da...OMG!!!Dobiću mačkaaaaa ))))...weeeeeeeee!))))yowe se Asti ...Ima puno pehara,i jako mi je weeeep ...Jedwa čekam!
I jedwa čekam da kupim pufnice ...Prwo ću kupiti crnu i belu da mi se slažu uz torbice ...
Moa Jowana se totalno zaljubila u Erique iglesiasa!Omg...malo je glupo zato što je on celebrity,a ona je...just a girl =(...
otkad se ne druži sa Sanjom,swa je u swom swetu :s...msm druže se one,ali sad je Sanji Sara BFF :s...I žao mi je Jowane =(,,,Ali nema weze ja ih wolim puno xP...swe tri...
E da...i uskoro dobijam nowi mob =)weeeeeee=)...
Ali ja ću ga možda prodati jer je samsung,a ja 'oću nokiu xD...
Odo ja sam....Byeeeeeeeee =)!