*Disney stars 4um*
Registrujte se!

Join the forum, it's quick and easy

*Disney stars 4um*
Registrujte se!
*Disney stars 4um*
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
*Disney stars 4um*

Welcome To The Disney Stars Forum!

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Kada vas niko ne gleda i ne cuje vi ??

+4
~L@dy~G@G@~
*Demi Lovato*
~Joxy The Girl~
_muńeca_de plástico_
8 posters

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1Kada vas niko ne gleda i ne cuje vi ?? Empty Kada vas niko ne gleda i ne cuje vi ?? Ned Apr 26, 2009 10:58 am

_muńeca_de plástico_

*Novi član*
*Novi član*

Kada vas niko ne gleda i ne cuje vi ??

2Kada vas niko ne gleda i ne cuje vi ?? Empty Re: Kada vas niko ne gleda i ne cuje vi ?? Sre Jun 17, 2009 10:00 am

~Joxy The Girl~

~Joxy The Girl~
*Sprijateljio/ la se sa članovima*
*Sprijateljio/ la se sa članovima*

Pa ne znam da li baš najbolje razumem ovo pitanje.
Ne znam da li postavljeno u kontekstu Šta radimo kad smo sami daleko od drugih očiju? ili je u kontekstu Šta radite ako vas drugi ne primećuju?.

Ako je u prvom kontekstu onda to vreme koristim za sebe. Volim da pustim muziku, da pišem svoj dnevnik ili svoju knjigu, da razmišljam o mnogim stvarima koje me okružuju, volim da napravim kupku i da se izležavam u kadi, da spremim sebi neki dezert ili da poklanjam sebi vreme za sređivanje noktiju, kose, lica, da kombinujem svoju garderobu i pravim mini modne revije (tako to moja sestra zove)...

Ako je u pitanju drugi konteks, na to pitanje nemam odgovor zato što se u takvoj situaciji nikada nisam našla.

*Demi Lovato*

*Demi Lovato*
*Ponekad svrati na forum*

_muńeca_de plástico_ ::Kada vas niko ne gleda i ne cuje vi ??
uff...pa obicno se zatvorim u sbu i slusam muziku,trazim nesto na netu.Takodje pisem dnevnik,tako da deo tog vremena posvecujem njemu.Volim da citam...nekad razmisljam o nekim glupim stvarima koje mi padnu na pamet...xD

http://www.rbd-4ever.forumotion.net

~L@dy~G@G@~

~L@dy~G@G@~

pa to vrijeme uglavnom posvecujem sebi.......odmaram,ili uzivam u kadi...nekad razmisljam o nekim stavrima koje bi voljela da se dese......slusam muziku....sredjujem nokte.....citam novine...

5Kada vas niko ne gleda i ne cuje vi ?? Empty Re: Kada vas niko ne gleda i ne cuje vi ?? Čet Jul 09, 2009 5:15 am

Irresistible

Irresistible
*Admin*
*Admin*

Počnem da besnim xD

http://disneystars.forumsr.net

6Kada vas niko ne gleda i ne cuje vi ?? Empty Re: Kada vas niko ne gleda i ne cuje vi ?? Čet Jul 09, 2009 11:52 am

Kikush <3 Disney

Kikush <3 Disney
*Novi član*
*Novi član*

hhahah.. I ja pocinjem da besnim i pevaam... Takodje probujem da svirem na gitaru i pisem neke pesme..Takodje sam na kompaa.. Ilii pricam na fonu:D

7Kada vas niko ne gleda i ne cuje vi ?? Empty Re: Kada vas niko ne gleda i ne cuje vi ?? Čet Jul 09, 2009 5:52 pm

*PuFniCa*

*PuFniCa*
*Admin*
*Admin*

Hm...Pa najcesce slusam muziku,i visim na netu Kada vas niko ne gleda i ne cuje vi ?? 436253

Angelacx

Angelacx
*Voli zabavu*
*Voli zabavu*

pjevam, pisem pjesme, slusam muziku, visim na netu................

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu