Provela sam dan vrlo..... hmmm..... pa nista bila sam kod kuce sve vreme!
Hm... znam uznemiravajuce, ali istinito! To je zivot jednog bolesnika kao sto sam ja
Znam, znam opet se cudite zasto se smejem svemu ovome
E, pa, smejem se jer je zivot smesan (eh ja pesimista)
Ajde necu vise da lupam! Stvarno sam prolupala! LALALALA! Opet to prolupanje iz mene prica, AAAAA!
Bolje ja da se vratim da ispricam dan, da se opet nesto ovako ne bi dogodilo!
Ustala sam u 11.00 (tako tu negde).... Mnogo mi se spavalo! Moram da kupim onaj jastuk iz TV shopa da se probudim uspavano (kako oni bar kazu)
Takodje nisam se ja probudila, nego me je probudila sestra!!!! E izlupala bi je! Ali mi nesto govori smiri se ipak ti je ona (ono cudoviste) sestra i sta ces, takav je zivot... I eto ja to poslusam i na kraju se samo izderem na nju!
Probudila me je tako sto je pocela kao da vristi zato sto je videla bubu na mojoj knjizi, a na kraju to i nije bila buba nego neki sklupcani konac od nekog duksa!
Dakle otisla sam na dorucak, a nista mi se nije jelo!!! I ja to kazem ukucanima, a mama kaze kao: ,,Moras da jedes vidi kako si mrsava!'', a ja joj kazem: ,,Mama!! Nisam mrsava, tacno sam ono onako...''. Na kraju me samo mrko pogledala i ja znam da je to znak za nesto...mmm.... znate nesto... grozno... i na kraju napravila sendvic i jela
Kad sam zavrsila jelo otisla sam u sobi i gledala Fox life mislim da je tad bilo It's all relative. Lepa komedijica bas mi se svidja. Posle serije zvala sam drugaricu da mi isprica o skoli (naravno ne moja omiljena tema, ali kad se mora, mora se). Naravno, uvek je tu skretanje s teme kao: ,,Ijao da takva je'', ,,Jesi ga videla!'', ,,Da bas!'' itd.
Kad je bilo merenje temperature pogledala: 36,8! Nemam temperaturu!
Onda sam otisla na kompjuter! Na kompjuteru sam se...zezala,zezala i ..hmmm...zezala!!!
I onda rucak.........
Odjednom je poceo da me boli stomak legla sam u krevet i odmah zaspala! Probudila sam se 19.00 (to znaci da uopste necu posle uopste spavati)
Gledala tv, pa na
i nista vise!
Byee!
xoxoxo,
Anja!