Number of posts : 1642 Age : 28 Lokacija : svugde po malo Registration date : 14.08.2008
Tops
Tijesto: 14 dag margarina 3 žumanjka 10 dag šećera 30 dag brašna 3 žlice meda 1 mala žlica sode bikarbona cimet
Priprema tijesta: Umijesite tijesto, razvaljajte prst debelo i kalupićem izrežite krugove, Pečeno premažite pekmezom. Na svaki kolačić stavite žele bombon, a odozgo čokoladnu glazuru
Oznake: Suhi Kolaci
objavio/la oba barthez @ 19:09:00
Na ovom blogu nalaze se razni recepti od lijepih domaćih kolača radi kojih zastaje dah i ližu se prsti. Uživajte u pripremi kolača, torti i slastica. Uslast!!! Friends Vicevi - Humor - Zabava Apartmani - Hoteli - Restorani IT Hrvatska Download Slike Besplatno flash games Obiteljski - kutak Forum Vela Luka Betting Tips Najbolji sporski tipovi Stare slike CheatsCodes zdrava hrana recepti izbor.biz šifre za igrice java igre softveri otok brač gallery Prethodni postovi
* Rumunjski štapići * Anine kocke * Kocke Katarina * Puslice od Grožđica * Tops * Starinski kolačići bez jaja * Pijane kocke * Prance od pekmeza * Kiflice sa šlagom * Boem Kocke
Number of posts : 1642 Age : 28 Lokacija : svugde po malo Registration date : 14.08.2008
ja kad sam bila mala, ja sam imala puuuno prowala i bila sam biser od deteta! ewo nechega: moja mama stoji u kuhinji i gleda rachune i gleda onako dole, u rachune...( a kad gledash dole wide ti se kapci i lichi kao da zhmurish)i pitam ja mamu: mama zashto su ti zatworene ochi a gledash papire?( i ja pokushawam kao da gledam tako odnosno zhmurim) ihodam i skucam se...
onda owo: ja jedem pitu bundewaru i imala sam 4 godine i pitam mamu: mama jel ja to vojim? mama kazhe: wolish Milice...=)
kao mala sam obozhawala da slusham crwenu jabuku...i tako ti ja swako jutro kad baba dodje da me chuwa naprawi mi leweni keks i mleko i ja ti lezhim i jedem ispred radija na podu... wolela sam mnmoge da isprawljam kad pogreshe u rechima i izgoworu( od 5 godine) i wolela sam da se jawljam na telephon! kad se sdetim josx cu da napishem moje bisere... _________________