*Disney stars 4um*
Registrujte se!

Join the forum, it's quick and easy

*Disney stars 4um*
Registrujte se!
*Disney stars 4um*
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
*Disney stars 4um*

Welcome To The Disney Stars Forum!

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Da li ste ikada udarili muško?

+11
~Joxy The Girl~
*PuFniCa*
Nancy Drew
Smiley:)
Sanja_and_Zack_4ever
~*JB 4ever*~
× Karla ×
ThE pRoUdEsT rAfA fAn
*I do believe in fairies*
beybica
Irresistible
15 posters

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1Da li ste ikada udarili muško? Empty Da li ste ikada udarili muško? Ned Nov 09, 2008 12:13 pm

Irresistible

Irresistible
*Admin*
*Admin*

????

http://disneystars.forumsr.net

2Da li ste ikada udarili muško? Empty Re: Da li ste ikada udarili muško? Ned Dec 21, 2008 3:35 am

beybica

beybica
*Novi član*
*Novi član*

Jesam,više puta... slučajevi kad prolaziš hodnikom sa drugaricama i uhvate za dupe..pre svega mi bude neprijatno..jer okolo ima 5000 klinaca..okrenem se i zavalim mu šamar! :jfgn:

3Da li ste ikada udarili muško? Empty Re: Da li ste ikada udarili muško? Ned Dec 21, 2008 3:15 pm

*Novi član*
*Novi član*

Jednog sruga jesa,wise puta,ali iz sale!

4Da li ste ikada udarili muško? Empty Re: Da li ste ikada udarili muško? Pet Jan 02, 2009 7:07 am

ThE pRoUdEsT rAfA fAn

ThE pRoUdEsT rAfA fAn
*Novi član*
*Novi član*

Naravno da jesam, ja se mngoo puta bijem sa decacima.......

5Da li ste ikada udarili muško? Empty Re: Da li ste ikada udarili muško? Ned Jan 04, 2009 5:32 am

× Karla ×

× Karla ×
*Stalo mu/ joj je do ovog foruma*
*Stalo mu/ joj je do ovog foruma*

jesam,naravno...al prije jednog frenda iz ulice...

6Da li ste ikada udarili muško? Empty Re: Da li ste ikada udarili muško? Pon Jan 05, 2009 6:08 am

~*JB 4ever*~

~*JB 4ever*~
*Novi član*
*Novi član*

da....swog brata...stalno... :yuuguygvu:

7Da li ste ikada udarili muško? Empty Re: Da li ste ikada udarili muško? Uto Jan 06, 2009 11:11 am

Sanja_and_Zack_4ever

Sanja_and_Zack_4ever
*Novi član*
*Novi član*

naravno, stalno tucem decka koji sedi sa mnom kad me bilo sta iznervira.... XD

8Da li ste ikada udarili muško? Empty Re: Da li ste ikada udarili muško? Čet Jan 08, 2009 1:15 pm

*Novi član*
*Novi član*

Jesam... :fr76r7r:

http://talktalk.forumotion.net/

9Da li ste ikada udarili muško? Empty Re: Da li ste ikada udarili muško? Pet Jan 09, 2009 2:38 am

Nancy Drew

Nancy Drew
*Sprijateljio/ la se sa članovima*

Smiley:) ::Jesam... :fr76r7r:

10Da li ste ikada udarili muško? Empty Re: Da li ste ikada udarili muško? Pet Jan 09, 2009 7:58 am

*PuFniCa*

*PuFniCa*
*Admin*
*Admin*

Nravno,uvek se tučem sa bratom i drugovima iz škole...

11Da li ste ikada udarili muško? Empty Re: Da li ste ikada udarili muško? Pet Jan 09, 2009 11:45 am

~Joxy The Girl~

~Joxy The Girl~

Jesam i to više puta. Nemojte pomisliti da sam nasilna. Ja to samo kad zasluže. Hehe...

12Da li ste ikada udarili muško? Empty Re: Da li ste ikada udarili muško? Sub Jan 10, 2009 5:25 pm

* x *Marija* x *

* x *Marija* x *
*Ponekad svrati na forum*

narawno! opalim samarcinu cim me neko uhwati za dupe...xD

13Da li ste ikada udarili muško? Empty Re: Da li ste ikada udarili muško? Ned Jan 11, 2009 8:05 am

Roberta Maja

Roberta Maja
*Novi član*
*Novi član*

jedan je skocio na mene.....znate vec kako.....i ja sam ga zalepila......skoro pa da sam mu zub polomila...
i bas mi je drago....xxx........nisam naslina, al kada hvataju za dupe i skacu, VIDICETE GA U BOLNICI.....

14Da li ste ikada udarili muško? Empty Re: Da li ste ikada udarili muško? Čet Jan 15, 2009 9:25 am

~*Otkacxena_mala*~

~*Otkacxena_mala*~

AXA ,moje drugove kada me iznerviraju a jednom sam cak i druga moje sestre ....xexe

15Da li ste ikada udarili muško? Empty Re: Da li ste ikada udarili muško? Uto Jun 23, 2009 8:06 am

~L@dy~G@G@~

~L@dy~G@G@~

jesam.....nisam nasilna nikako...al ne podnosim nepravdu i to dirnje za guzu i slicno...

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu